APACHE

APACHE

APACHE
UB40 x Krack C x Inspekteur
KWPN – 2005 – Bruin – 1.70 mtr – Hengst 

Eigenaar: Ad Valk Dressage, Gorinchem 

Met de KWPN Hengst Apache is Emmelie opgenomen in het Olympisch Kader, na hun winnend Internationale Grand Prix debuut in 2015 tijdens Outdoor Gelderland hebben zij vele wedstrijden op hun naam geschreven. Zo wonnen zij onder andere in 2017 zowel de Grand Prix (75,88%) als de Grand Prix Special (72,76%) tijdens het CHIO Rotterdam. Ook 2018 ging gelijk succesvol van start met mooie resultaten tijdens Jumping Amsterdam en Indoor Brabant 

Apache is als 5-jarige onder het zadel van Emmelie gekomen, in 2010 werden zij reservekampioen in de klasse L van de Hengstencompetitie en ook in de finale van de Pavo Cup. Apache maakte in 2011 zijn ZZ-Zwaar Debuut en won dat jaar ook de Hengstencompetitie in die klasse. In 2012 werd Apache gehuldigd als Nederlands Kampioen in de Lichte Tour.  

Apache is gefokt door A.A van der Koppel te Waddenoijen en is goedgekeurd bij de volgende stamboeken: KWPN, SWB, DWB,WESTF en OLDBG. Voor de fokkerij is Apache beschikbaar via Hengstenhouderij Kuypers (Nederwetten). 

Emmelie over Apache: “Apache is echt mijn oogappel, ik heb zoveel aan hem te danken. Hij is bloedmooi, super ijverig en heeft zo enorm veel kwaliteit!” 

By |2018-07-17T15:24:43+00:00juli 4th, 2018|