INDIAN ROCK

INDIAN ROCK

INDIAN ROCK
Apache x Vivaldi x Cabochon
KWPN – 2013 – Donkerbruin – 1.74 mtr – Hengst 

Eigenaar:Ad Valk Dressage, Gorinchem
Black Horse BV, Sliedrecht 

Indian Rock, de Kampioenhengst van de KWPN Hengstenkeuring 2016 heeft onder Emmelie inmiddels zijn visitekaartje afgegeven. In de klasse L van de Hengstencompetitie 2017/2018 behaalde hij meerdere overwinningen en eindigde in de finale als tweede. Indian Rock is met Emmelie gekwalificeerd voor het WK Jonge Dressuurpaarden 2018 in Ermelo.

Indian Rock is gefokt door J. de Bruin te Schelluinen en is goedgekeurd bij de volgende stamboeken: KWPN en OLDBG. Voor de fokkerij is Indian Rock beschikbaar via Hengstenhouderij Kuypers (Nederwetten). 

Emmelie over Indian Rock: “Indian Rock heeft zoveel overeenkomsten met zijn vader Apache, hij geeft een fantastisch gevoel onder het zadel en heeft daarnaast ook een heel fijn karakter!” 

 Indian Rock

By |2018-07-17T15:22:58+00:00juli 4th, 2018|