HAVANNA

HAVANNA

HAVANNA
Vivaldi x Haarlem x Zuidhorn
KWPN – 2012 – Schimmel – 1.70 mtr – Merrie 

Eigenaar:Trainingsstal Witte Scholtens, Gorinchem
RS2 Dressage Center, Horst 

In 2016  debuteerde Havanna als 4-jarige onder Emmelie in de voorselectie van de Pavo Cup, met 85 punten wonnen zij ruimschoots deze selectie. In het eerste onderdeel van de Pavo Cup finale behaalde Havanna eveneens mooie punten waarmee zij zich royaal kwalificeerde voor het tweede onderdeel. Helaas stond zij op de finaledag met koorts op stal. Als 5-jarige liep Havanna naar de hoogste dagscore tijdens de IBOP in Brummen, met onder andere een 9.5 voor de draf was er een mooi totaal van 86 punten. 

Havanna is gefokt door Dhr. H. Germs in Midwolde  

Emmelie over Havanna: “Havanna is een hele fijne merrie om mee te werken, ze heeft een hele goede draf en het is zeker een paard met veel toekomstperspectief!” 

By |2018-07-17T14:34:08+00:00juli 16th, 2018|