NK Dressuur: Bijna 70% voor Desperado

NK Dressuur: Bijna 70% voor Desperado

Tiende plaats voor KWPN Hengst Desperado tijdens eerste onderdeel NK Dressuur

Vanmiddag werd tijdens het NK Dressuur het eerste onderdeel van de Grand Prix verreden, Emmelie kwam in deze rubriek aan de start met de KWPN hengst Desperado (Vivaldi x Havidoff). Hij liep een fraaie proef wat resulteerde in 69.891% en een tiende plaats.

Desperado liet een aantal ijzersterke onderdelen in de proef, zo kreeg hij onder andere hoge cijfers voor de uitgestrekte gangen in zowel de draf als galop. Ook de pirouettes en series in de galop werden goed beoordeeld. De piaffe kwam helaas vandaag iets minder goed uit de verf, en dit drukte dan ook iets het eindresultaat.

Foto © Timo Martis

Kür op Muziek

Morgen zal Desperado aan de start komen in het finale onderdeel van de Grand Prix, de Kür op Muziek. Deze zal verreden worden van 14:45 uur.

By |2018-07-28T13:20:51+00:00juli 28th, 2018|