NK Dressuur: Desperado naar 78,20% in Kür

NK Dressuur: Desperado naar 78,20% in Kür

KWPN Hengst Desperado neemt revanche in Kür op Muziek

Zojuist is tijdens het NK Dressuur in Ermelo de finalerubriek verreden van de Grand Prix, in deze kür op muziek kwam Emmelie als tweede combinatie de ring binnen. Met de Vivaldi-zoon Desperado reed zij fantastische kür en kwam tot een mooie score van 78,20%, goed voor een vijfde plaats. 

Desperado revancheerde zich absoluut ten opzichte van gisteren, daar waar hij gisteren her en der nog wat punten liet liggen, ging vandaag alles echt heel goed. Hij liet schitterende pirouettes zien die zelfs door één jurylid met een 10 beoordeeld werd. Ook de uitgestrekte gangen, de piaffe en passage waren hoogtepunten in deze kür.

Foto © Salina Fotografie

By |2018-07-29T15:31:29+00:00juli 29th, 2018|