Emmelie en Apache in Nederlandse Dressuurteam voor Tryon 2018

Emmelie en Apache in Nederlandse Dressuurteam voor Tryon 2018

Een verdiende teamplek voor de FEI World Equestrian Games™

Gisteren werd na de slotrubriek van het NK Dressuur, het Nederlandse Dressuurteam voor de Wereldruiterspelen 2018 in Tryon bekend gemaakt. Heel trots zijn wij op het feit dat Emmelie en de KWPN hengst Apache (v. UB40) deel mogen uitmaken van dit team. 

De Wereldruiterspelen in Tryon (North Carolina, Verenigde Staten) zullen worden gehouden van maandag 11 september 2018 tot en met zondag 23 september 2018, dit op het Tryon International Equestrian Center (TIEC). ‘Een plek in dit geweldige team voor de Wereldruiterspelen in Tryon is wel heel erg gaaf, ik ben dan ook zo waanzinnig trots op Apache hoe hij de afgelopen periode constant gepresteerd heeft. Apache heeft een eigen container voor in het vliegtuig, en zal in september samen met Jeroen richting Tryon vliegen, aldus Emmelie.’

Foto: © Lily Forado

Het Nederlandse Dressuurteam

Het volledige Nederlandse Dressuurteam die ons land zal vertegenwoordigen op de Wereldruiterspelen in Tryon zal bestaan uit:

  • Edward Gal – Glock’s Zonik N.O.P. (v. Blue Hors Zack)
  • Hans-Peter Minderhoud – Glock’s Dream Boy (v. Vivaldi)
  • Emmelie Scholtens – Apache (v. UB40)
  • Madeleine Witte-Vrees – Cennin (v. Vivaldi)

Foto: © Hippo Foto – Dirk Caremans

Foto: © Digishots

Meer informatie: Website Tryon2018 / Programma / Kaartverkoop

By |2018-07-30T14:34:09+00:00juli 30th, 2018|