WK Ermelo: Indian Rock naar vijfde plaats

WK Ermelo: Indian Rock naar vijfde plaats

Apache-zoon scoort 9.5 voor de galop

Gisteren mocht Emmelie om 10:00 uur het spits afbijten tijdens het eerste onderdeel van het Wereldkampioenschap voor Jonge Dressuurpaarden in Ermelo. Met de 5-jarige Kwpn Hengst Indian Rock (v. Apache) deed zij goede zaken, een schitterende proef bracht hun een mooi totaal van 8.94 punten 

Indian Rock liep een hele constante proef met continue een fraai beeld, hij scoorde met een 9.5 het hoogste op de galop. Voor submission kregen Emmelie en Indian Rock een 8.9, het hoogste cijfer van de dag. ‘Ik was echt heel tevreden over de proef van Indian Rock, hij liep een hele fijne proef en was nergens van onder de indruk. De top 5 ligt heel dichtbij elkaar qua punten, dus het belooft een spannende finale te worden, aldus Emmelie.’

Foto © Roland Hitze

By |2018-08-06T09:25:57+00:00augustus 3rd, 2018|