TRYON 2018: Team NL is klaar om van start te gaan

TRYON 2018: Team NL is klaar om van start te gaan


Alle Nederlandse paarden goed door de vetcheck en starttijden bekend

De Wereldruiterspelen in Tryon (North Carolina, Amerika) zijn nu echt van start gegaan, na een goede vlucht is de KWPN hengst Apache (v. UB40) goed gesetteld op het Tryon International Equestrian Center.

Gisteren was de vetcheck en alle Nederlandse dressuurpaarden kwamen hier glansrijk doorheen, later op de avond was de officiële openingsceremonie. Emmelie heeft met Apache al 20 minuten kunnen trainen in de hoofdpiste, en dit is zeer naar tevredenheid verlopen. Fotograaf Arnd Bronkhorst heeft hiervan onderstaande prachtige foto’s gemaakt.

© Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

© Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

© Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

© Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Vandaag verschijnen de eerste twee Nederlandse combinaties aan de start in de team en individuele Grand Prix. Madeleine Witte-Vrees en Cennin (v. Vivaldi) zijn om Nederlandse tijd 17:50 uur aan de beurt. Hans-Peter Minderhoud en Glock’s Dream Boy (v. Vivaldi) volgen om 22:30 uur.

Morgen zal Emmelie met Apache de ring binnen rijden, en wel om 18:17 uur. Edward Gal en Glock’s Zonik (v. Blue Horse Zack) komen later die avond aan de start om 23:06 uur.

De uitslagen zijn te volgen via deze link.

By |2018-09-12T13:10:49+00:00september 12th, 2018|