Joe tweede in Subli Cup Emmeloord

Joe tweede in Subli Cup Emmeloord


Blue Hors Zatchmo zoon loopt naar 85,60%

Gisteren reed Emmelie de Subli Cup in Emmeloord met de vierjarige Joe (v. Blue Hors Zatchmo), deze sympathieke vos hebben wij samen in eigendom met de familie Oomen uit Valkenswaard.  

Voor Joe was dit weer zijn eerste wedstrijd na de finale van de Pavo Cup, waar hij een mooie zevende plaats behaalde. In Emmeloord liep Joe naar een hele nette score van 85,60% wat resulteerde in een tweede plaats. De nummer 1 had dezelfde score, maar door de ex aequo regeling werden Emmelie en Joe tweede. De jury was vol lof over deze combinatie, Joe werd omschreven als een bijzonder fraai paard met een mooie voorwaartse drang die goed werd voorgesteld.

By |2018-10-08T06:28:18+00:00oktober 8th, 2018|