KWPN Hengst Jamaica naar 88,6% in Subli Cup

KWPN Hengst Jamaica naar 88,6% in Subli Cup


Tweede en derde plaats in Subli Cup voor Jamaica en Joe

Afgelopen zondag reed Emmelie met een tweetal paarden de Subli Cup wedstrijd in Vorden. Onze KWPN hengst Jamaica (v. Desperado) liep naar een tweede plaats met 88,6%, Joe (v. Blue Hors Zatchmo) werd derde met 81,8%.   

Voor de KWPN hengst Jamaica was dit zijn eerste wedstrijd na de Pavo Cup afgelopen zomer, en hij heeft zich dan ook zeer goed ontwikkeld. De jury was vol lof over het optreden van Emmelie en Jamaica: ‘Een geweldig paard, die super werd voorgesteld door Emmelie. Absoluut een belofte voor de toekomst!’ Jamaica scoorde onder andere een 9.5 voor de galop, en negens voor de draf, rechtgerichtheid, vermogen tot schakelen en geschiktheid als dressuurpaard.

By |2018-10-24T12:24:10+00:00oktober 24th, 2018|