Succesvol weekend in Berkel-Enschot

Succesvol weekend in Berkel-Enschot


Top Drie klasseringen voor Joe, Jamaica en RS2 Havanna

Afgelopen weekend kwam Emmelie met een drietal paarden aan de start in Berkel-Enschot. RS2 Havanna (v. Vivaldi) debuteerde zaterdag in het ZZ-Zwaar, Joe (v. Blue Hors Zatchmo) en Jamaica (v. Desperado) liepen de laatste selectie van de Subli Cup. 

De pas 6-jarige merrie RS2 Havanna liep zaterdag tijdens haar eerste wedstrijd in de klasse ZZ-Zwaar naar een nette derde plaats met 67,857%. ‘We hadden nog iets te veel foutjes in de proef, maar voor zo’n jonge merrie is het ook best een pittige proef. Nu lekker verder trainen en meer routine opdoen, aldus Emmelie.’

Met maar liefst een 9.5 voor de draf liep Joe naar de overwinning tijdens de laatste selectie van de 4-jarige dressuurpaarden voor de Subli Cup, dit met een totaal van 85,8 punten. In de voorgaande selecties heeft Joe al een tweede en derde plaats behaald, wat resulteert in een startbewijs voor de halve finale in Harmelen op 15 december. De finale van de Subli Cup zal op 24 januari 2019 verreden worden tijdens Jumping Amsterdam.

Onze KWPN hengst Jamaica liep net als de voorlaatste selecie in Vorden wederom naar een keurige tweede plaats, met 85.4 was het verschil met Joe maar minimaal. Omdat Jamaica maar twee van de drie selecties heeft gelopen, zal hij niet in aanmerking komen voor een startbewijs van de halve finale.

By |2018-11-12T16:55:43+00:00november 12th, 2018|