HC: Indian Rock tweede met 88 punten

HC: Indian Rock tweede met 88 punten


Jamaica naar zevende plaats in de klasse L

Gisteren werd de eerste wedstrijd van de Anemone Horse Trucks Hengstencompetitie verreden bij Equestrian Centre de Peelbergen in het Limburgse Kronenberg. Emmelie reed Indian Rock (v. Apache) in de klasse M en Jamaica (v. Desperado) in de klasse L.

Indian Rock liep een goede proef en kreeg onder andere een  9.5 voor de galop, het hoogste cijfer dat in de klasse M werd uitgedeeld. Met een totaal van 88 punten was er een tweede plaats, nipt achter de winnaar Bart Veeze die met Imposantos (v. Wynton) 89 punten liet noteren. Jamaica liep een correcte proef in de klasse L, hij liet wat punten liggen in de stap en eindigde met 80 punten als zevende.

Foto: Leanjo de Koster © DigiShots

De eerstvolgende wedstrijd zal plaatsvinden in Ermelo (12 december), gevolgd door Zuidbroek (28 december) en tenslotte de finale in Den Bosch (30 januari t/m 2 februari 2019). 

By |2018-11-19T22:48:48+00:00november 19th, 2018|