HC: Indian Rock derde met 86 punten

HC: Indian Rock derde met 86 punten


Jamaica maakt indruk met fantastische galoppade

Afgelopen woensdag werd in Ermelo bij het KNHS Centrum de tweede wedstrijd verreden van de Anemone Horse Trucks Hengstencompetitie. Emmelie reed Indian Rock (v. Apache) in de klasse M en Jamaica (v. Desperado) in de klasse L.

Indian Rock liep een hele fijne proef en kreeg onder andere een  9 voor de galop, met een totaal van 86 punten eindigde de Apache-zoon op een derde plaats. In de voorlopige tussenstand (na twee wedstrijden) staan Emmelie met Indian Rock op een tweede plaats met 174 punten, Bart Veeze en Imposantos (v. Wynton) gaan met 177 punten aan de leiding.

Foto: © Wilma Frentz

Foto: © Wilma Frentz

Onze eigen Jamaica liet zich eveneens heel goed zien, alleen een grote schaduw op de X veroorzaakte wat spanning. Met name zijn fantastische galoplade is een hoogtepunt van dit paard, het cijfer 7.5 voor deze gang was dus ook ietwat teleurstellend. Jamaica eindigde met 77 punten als negende en in de voorlopige tussenstand staat hij eveneens op een negende plaats (157 punten).

Foto: © Wilma Frentz

De eerstvolgende wedstrijd zal plaatsvinden in Zuidbroek (28 december), de finale zal worden verreden in Den Bosch (30 januari t/m 2 februari 2019). 

By |2018-12-14T09:07:36+00:00december 14th, 2018|