Kevin Costner Texel tweede in VSN Finale

Kevin Costner Texel tweede in VSN Finale


Een 10 van testruiter Thamar Zweistra

Gisteren reed Emmelie met onze 3 jarige hengst Kevin Costner Texel (Negro x Jazz) de finale van de VSN Trofee. De paarden werden beoordeeld door Leunus van Lieren en Theo Hanzon, Thamar Zweistra stapte als testruiter op de vijf hoogst geplaatste paarden. 

Kevin Costner Texel, die wij samen in eigendom hebben met Stoeterij Turfhorst behaalde in het eerste onderdeel van de finale 42 punten. Van testruiter Thamar Zweistra kreeg Kevin Costner Texel voor het overrijden de magische 10, waarmee het totaal aantal punten op 52 kwam.  “Een paard dat naar boven beweegt en heel veel kracht heeft.”

Met dit zeer mooie resultaat was er een tweede plaats voor Emmelie en Kevin Costner Texel, de VSN Trofee werd gewonnen door Marieke van der Putten en de Governor-zoon Keano RS2 (53 punten).

Kevin Costner Texel (v. Negro) – © Digishots

By |2018-12-28T07:23:59+00:00december 28th, 2018|