HC: Indian Rock scoort 9.5 voor de galop

HC: Indian Rock scoort 9.5 voor de galop


Wederom een top 3 klassering voor Indian Rock

Afgelopen vrijdag werd in het Groningse Zuidbroek tijdens IICH Groningen de derde wedstrijd verreden van de Anemone Horse Trucks Hengstencompetitie. Emmelie reed Indian Rock (v. Apache) in de klasse M en Jamaica (v. Desperado) in de klasse L.

De Apache-zoon Indian Rock liep een zeer fijne proef met als hoogtepunt zijn galopade. “Indian Rock heeft een fantastisch model en een extra galop, waarvoor we hem een 9,5 hebben kunnen geven. Hij galoppeert met heel veel balans, ruimte, veer, souplesse en een krachtig achterbeengebruik, aldus de jurleden Frenk Jespers en Monique Peutz.”  Met 86 punten eindigde Indian Rock als derde.

Indian Rock (v. Apache) © Roland Hitze

Indian Rock (v. Apache) © Roland Hitze

Onze eigen Jamaica werd wederom niet overgewaardeerd voor zijn verrichting, hij liet een zeer constant en sympathiek beeld zien gedurende de hele proef. Hij kreeg totaal 79 punten wat resulteerde in een achtste plaats.

Jamaica (v. Desperado) © Roland Hitze

By |2018-12-30T12:36:59+00:00december 30th, 2018|