DESPERADO 

DESPERADO 

DESPERADO
Vivaldi x Havidoff x Ferro
KWPN – 2008 – Zwart – 1.74 mtr – Hengst

Eigenaar: Ad Valk Dressage, Gorinchem
Fam. Andeweg, Randwijk  

Met de KWPN Hengst Desperado is Emmelie actief op het allerhoogste niveau, de Grand Prix. In 2018 debuteerde Desperado succesvol op dit niveau met een tweede plaats (72,88%).

Als jong paard is Desperado al erg succesvol geweest onder het zadel van Emmelie, zo heeft hij meerdere jaren deelgenomen aan het Wereld Kampioenschap voor Jonge Dressuurpaarden en is hij tweevoudig winnaar van de Pavo Cup. Ook won Desperado drie jaar op rij de finale van de Hengstencompetitie.

Desperado is gefokt door de familie Andeweg te Randwijk en is goedgekeurd bij de volgende stamboeken: KWPN, BRAND, HANN, WESTF en OLDBG. Voor de fokkerij is Desperado beschikbaar via Hengstenhouderij Kuypers (Nederwetten).

Emmelie over Desperado: “Als er één paard een 10 voor zijn karakter heeft, dan is dat Dessie wel. Hij is ontzettend vriendelijk in het werk en in de omgang, een zeer compleet paard met nog steeds veel potentie in het zwaarste werk!”

By |2019-03-07T21:37:56+00:00januari 1st, 2019|