Desperado naar 72.88% in Grand Prix

Desperado naar 72.88% in Grand Prix


Vivaldi-zoon naar tweede plaats in Subtopwedstrijd Velddriel

Gisteren reed Emmelie de KWPN hengst Desperado (Vivaldi x Havidoff) naar een mooie tweede plaats tijdens de subtopwedstrijd in Velddriel. Met een score van 72.88% moest Desperado alleen zijn half-broer Expression N.O.P (v. Vivaldi) met Diederik van Silfhout in het zadel voor laten gaan.

Voor Emmelie en Desperado was dit de eerste wedstrijd na de Wereldbekerwedstrijd in Stuttgart. ‘De German Masters, het wereldbekerdebuut van Desperado verliep helaas niet zoals gehoop. Maar gisteren in Velddriel ging et weer als vanouds, dat was wel even fijn voor ons vertrouwen. Ik ben zo gek op hem!, aldus Emmelie.’

Emmelie Scholtens en KWPN Hengst Desperado (Vivaldi x Havidoff)

Desperado (v. Vivaldi) – © Eurodressage / Astrid Appels

By |2019-01-13T12:47:19+00:00januari 13th, 2019|