Apache en Joe naar Jumping Amsterdam

Apache en Joe naar Jumping Amsterdam


60 jaar Jumping Amsterdam – The Diamond Edition

Deze week staat voor onze stal in het teken van Jumping Amsterdam, Emmelie komt met een tweetal paarden aan de start tijdens deze speciale Diamond Edition ter ere van het 60-jarig bestaan. Joe (v. Blue Hors Zatchmo) loopt de finale van de Subli Cup, en Apache (v. UB40) komt aan de start in de FEI Dressage World Cup Grand Prix. 

De 4-jarige Joe mag morgen het spits afbijten in de finale van de Subli Cup, om 19:20 uur is hij als eerste aan de beurt van de vijf finalisten. De KWPN Hengst Apache die vrijdag de FEI Dressage World Cup Grand Prix zal lopen, mag morgen vanaf 18:00 uur even de ring in voor het baan verkennen. Vrijdag zal zijn rubriek om 11:00 uur van start gaan, en afhankelijk van het resultaat zal hij zaterdag de FEI Dressage World Cup Grand Prix Kür op Muziek lopen.

Bekijk hier de startlijsten en uitslagen van Jumping Amsterdam

© Leanjo de Koster / DigiShots

By |2019-01-23T13:07:09+00:00januari 23rd, 2019|