JA: Bijna 80% voor Apache in Kür op Muziek

JA: Bijna 80% voor Apache in Kür op Muziek


Wederom een achtste plaats tijdens Jumping Amsterdam

Vanmiddag reed Emmelie de KWPN hengst Apache (UB40 x Krack C) in de FEI World Cup™ Grand Prix Kür op Muziek tijdens Jumping Amsterdam. In het zeer sterke deelnemersveld was er wederom een hele mooie achtste plaats, dit met een score van 79,675%. 

Emmelie reed vandaag in Amsterdam wellicht één van haar beste küren met Apache tot nu toe. Een absoluut hoogtepunt was zonder twijfel beide pirouettes: bergop en zakken van achteren, zeldzaam goed. Emmelie zelf was dan ook enorm tevreden: “Apache is echt een heel bijzonder paard voor mij, en dan is het rijden van zo’n kür wel extra gaaf. Bij het laatste stukje ging het helaas even mis, maar wat heb ik genoten!”

Bekijk hier alle startlijsten en uitslagen van Jumping Amsterdam.

© DigiShots 2019

By |2019-01-26T20:01:17+00:00januari 26th, 2019|