Overzicht KWPN Stallion Show 2019

Overzicht KWPN Stallion Show 2019


Drukke dagen voor de boeg in de Brabanthallen

Morgen gaat voor onze stal de KWPN Hengstenkeuring van start, en dit beloven drukke dagen te gaan worden. In totaal hebben wij zes hengsten klaargemaakt voor de Tweede Bezichtiging, daarnaast zal Emmelie ook een vijftal paarden onder het zadel presenteren. 

Op vrijdag, in de tweede groep van de dressuurhengsten om 09:05 uur mag als eerste Fabrice (nr 403) aantreden. De For Romance x Don Schufro is in eigendom van Stoeterij Turfhorst. Vervolgens is het om 10:10 uur de beurt aan Le Formidable (nr 317, Bordeaux x Ferro) van Saskia Poel en Karel Gerrits. De derde hengst zit in de groep van 13:50 uur, nr 486 de Grand Galaxy Win-zoon Livingstone (mv. Uphill), deze is in eigendom is van J.J. Schalekamp uit Dordrecht.

Apache KEUR

Vrijdagmiddag staat er een bijzondere gebeurtenis op het programma, onze geweldenaar en topvererver Apache (UB40 x Krack C) zal om 14:55 uur worden gehuldigd als kersverse KEUR hengst. Uiteraard met Emmelie in het zadel, die samen met deze KWPN hengst lid is van het Olympisch Kader en in het Nederlandse team zat voor Tryon 2018.

Dressuuravond

Op vrijdagavond zal rond 17:30 uur de presentatie zijn van de nieuwe lichting KWPN hengsten, Emmelie zal hier de zeer talentvolle Koning (Governor x Bretton Woods) aan het publiek gaan voorstellen. Later op de avond zal Koning wederom in actie komen, maar dan aan de hand tijdens de show “Black Magic” met Totilas en zijn goedgekeurde nakomelingen. Jamaica (v. Desperado) en Indian Rock (v. Apache) lopen beide de finales van de hengstencompetitie, dit respectievelijk om 18:33 uur (klasse L) en 21:14 uur (klasse M).


Zaterdag weer vroeg van start

In de allereerste groep op zaterdag, zal om 08:30 uur Look a Superstar (nr 521, Johnson x Negro) van D.Damen in de kooi verschijnen. Daarna is het om 09:40 uur de beurt aan Lance (nr 553), de Glock’s Zonik x Uphill die in eigendom is van Lynne Maas. Om 11:25 uur is onze laatste troef voor de Tweede Bezichtiging te zien, namelijk nr 386 Lacrosse RS2 (Ferdeaux x San Remo) van fokker en eigenaar RS2 Dressage Center de Horst B.V.

Kampioenskeuring en KWPN Sterrenparade Show

Uiteraard hopen wij één of meerdere hengsten aangewezen te krijgen, en wellicht een uitnodiging voor de kampioenskeuring die in de middag rond 16 uur zal plaats vinden. Tot slot zal Emmelie ook nog acte de présence geven tijden de KWPN Sterrenparade Show (18:45 uur), hiervoor zal zij Joe (v. Blue Hors Zatchmo) zadelen.

Bekijk hier het volledige programma en de startlijsten van de KWPN Hengstenkeuring 2019

Instagram Take Over

Op zaterdag zullen wij het Instagramaccount gaan overnemen van het KWPN, met deze “Instagram Take Over” krijgen de volgers van het KWPN een kijkje achter de schermen van de gebeurtenissen tijdens de KWPN Stallion Show 2019!

By |2019-01-31T11:05:28+00:00januari 31st, 2019|