KWPN HK: Apache Keur verklaard

KWPN HK: Apache Keur verklaard


Grand Prix hengst Apache neemt keurpredicaat in ontvangst

Zojuist heeft Apache tijdens de KWPN Stallion Show 2019 het keurpredicaat in ontvangst genomen, de UB40 zoon die gefokt is bij A. van der Koppel uit Wadenoijen en in eigendom is van Ad Valk boekte zelf onder Emmelie al vele successen in de Internationale Grand Prix.

Apache en Emmelie maken deel uit van het Nederlands Olympisch Kader en vertegenwoordigde afgelopen zomer Nederland op de Wereldruiterspelen in Tryon. Apache heeft inmiddels bewezen zijn talent te vererven. Bij het KWPN heeft hij vijf goedgekeurde zonen: Grand Galaxy Win, Hometown, Intro K, Improver VDT en Indian Rock. Apache’s oudste nakomelingen gooien hoge ogen in de Lichte Tour, zo won Gaudi Vita (mv.Welt Hit II) in december nog twee rubrieken op Jumping Mechelen. Na een succesvol Jumping Amsterdam afgelopen weekend, kreeg Apache vandaag in Den Bosch tijdens de huldiging weer alle handen op elkaar.

© Roland Hitze

 

© Roland Hitze

 

© Roland Hitze

 

© Roland Hitze

 

© Roland Hitze

By |2019-02-01T15:18:09+00:00februari 1st, 2019|