NK: Desperado naar vierde plaats met 70,29%

NK: Desperado naar vierde plaats met 70,29%


KWPN Hengst met B-Kaderscore net naast erepodium

Gisteren reed Emmelie de KWPN hengst Desperado (Vivaldi x Havidoff) naar een vierde plaats tijdens het KNHS Indoorkampioenschap in de Zware Tour, dit met een score van 70,29%. Desperado liep een hele sterke proef, met continue een heel harmonieus en vriendelijk beeld. 

‘Ik ben echt heel tevreden over de Grand prix die Desperado gisteren in Ermelo liep, hij heeft een fantastisch meewerkend en lief karakter. De storing tijdens de lijn met de pirouettes ging ten koste van een plaats op het podium, in het midden van de ring was een grote schaduw en hier was hij echt iets door afgeleid. Maar het was een mooie wedstrijd in aanloop naar Indoor Brabant, want naast Apache in de wereldbekerwedstrijd loopt Desperado mee in de CDI3* Grand Prix, aldus Emmelie.’

Desperado (v. Vivaldi) – © Ingrid Truijens

By |2019-03-03T13:18:30+00:00maart 3rd, 2019|