LE FORMIDABLE

LE FORMIDABLE

LE FORMIDABLE
Bordeaux x Ferro x De Niro
KWPN – 2016 – Zwart – 1.71 mtr – Hengst 

Eigenaar: Karel Gerrits en Saskia Poel 

KAMPIOEN van de KWPN Hengstenkeuring 2019! Vanaf de eerste bezichtiging in Ermelo al de grote favoriet bij alle fokkers en in Den Bosch maakte deze zwarte zoon van Bordeaux alle verwachtingen waar. “Veel zelfhouding, afdruk, souplesse en een fantastisch ondertredend achterbeen”, aldus juryvoorzitter Bert Rutten van de KWPN Hengstenkeuringscommissie.

Le Formidable, die een D-OC waarde heeft van 97 zal deelnemen aan het najaarsonderzoek (35 dagen) van het KWPN. Voor de fokkerij is Le Formidable al beschikbaar via Hengstenhouderij Kuypers (Nederwetten).

Emmelie over Le Formidable: “Dit is echt een waanzinnig goed paard! Hij heeft inmiddels een paar keer onder het zadel gelopen, en dit ziet er zeer veelbelovend uit.” 

By |2019-03-07T21:33:42+00:00maart 7th, 2019|