Apache en Desperado naar Indoor Brabant

Apache en Desperado naar Indoor Brabant


KWPN Hengsten geven acte de présence in de Brabanthallen

Komende week zullen wij met de twee KWPN hengsten Apache (v. UB40) en Desperado (v. Vivaldi) deelnemen aan ‘The Dutch Masters’ – Indoor Brabant, deze wedstrijd zal worden verreden van 14 tot en met 17 maart in de Brabanthallen te ‘s-Hertogenbosch. 

Op donderdag is het als eerste de beurt aan Apache, hij komt aan de start in de FEI Dressage World Cup TM Grand Prix presented by RS2 Dressage. De aanvang van deze rubriek is 17:00 uur. Desperado loopt vrijdags mee in de CDI3* Grand Prix, deze wordt verreden vanaf 12:00 uur. Indien ze zich kwalificeren voor de kür op muziek, zullen zij zaterdags nogmaals in actie komen.

Bekijk hier de actuele startlijsten en uitslagen.

© DigiShots

By |2019-03-11T20:20:08+00:00maart 11th, 2019|