Apache en Desperado in topvorm tijdens Indoor Brabant

Apache en Desperado in topvorm tijdens Indoor Brabant


KWPN Hengsten maken indruk in de Brabanthallen

Gisteren was voor de dressuur de slotdag tijdens The Dutch Masters – Indoor Brabant. Emmelie reed met de KWPN hengsten Apache (v. UB40) en Desperado (v. Vivaldi) allebei een kür op muziek. Beide paarden hebben zeer naar tevredenheid gepresteerd.

Apache liep afgelopen woensdag naar een hele mooie zevende plaats (73,89%) in de FEI Dressage World Cup TM Grand Prix. Gisteren in de kür was hij wederom een klasse apart, met hoge cijfers voor de pirouettes en de series was er met een fantastische score van 80,70% wederom een zevende plaats.

Desperado krijgt steeds meer routine in het lopen van de Grand Prix  proeven, en heeft op Indoor Brabant dan ook duidelijk zijn visitekaartje afgegeven. De sympathieke Vivaldi-zoon liep vrijdag een hele goede CDI3* Grand Prix wat resulteerde in een vierde plaats met 72,957%. Een hoogtepunt was zeker de uitgestrekte galop, die door het Duitse jurylid dan ook beoordeeld werd met een negen. Gisteren in de kür was hij misschien iets moe, maar met een vijfde plaats en 77,445% waren wij voor nu meer dan tevreden.

Bekijk hier de uitslagen.

Apache (v. UB40) © Digishots 2019

Desperado (v. Vivaldi) © Digishots 2019

By |2019-03-17T10:07:42+00:00maart 17th, 2019|