Vier paarden door naar tweede WK Observatie

Vier paarden door naar tweede WK Observatie


Johnny B Good, Joe, Indian Rock en Infinity in de race voor WK Ticket

Gisteren werd in Ermelo de eerste KNHS-Sportsfit observatietraining gehouden van het selectietraject voor het Wereldkampioenschap Jonge Dressuurpaarden. Het was voor onze stal een drukke dag, want Emmelie stelde in totaal vier paarden voor. Vanmorgen kregen wij het goede nieuws dat alle paarden zijn uitgenodigd voor de tweede KNHS-Sportsfit observatietraining.

Als eerste reed Emmelie gisteren 5-jarige Johnny B. Good (v. Glock’s Dream Boy x Tietse D), deze sympathieke ruin is in eigendom van Jan Pieter Dalsem en Eugéne Reesink. De andere 5-jarige  was Joe H, de zoon van Blue Hors Zatchmo die wij samen in eigendom hebben met de familie Oomen. Bij de 6-jarigen was het als eerste de beurt aan de KWPN hengst Indian Rock (v. Apache x Vivaldi), deze is in eigendom van Ad Valk Dressage en Black Horses BV. De laatste geselecteerde is de ruin Infinity (v. Apache x Jazz), deze hebben wij samen in eigendom met Jan Arend en Thea Bouwhuizen.

Hieronder een kleine foto-impressie van de eerste KNHS-Sportsfit observatietraining door RolandHitze.nl. Het WK Jonge Dressuurpaarden zal plaats vinden van 1 tot en met 4 augustus 2019 op het Nationaal Hippisch Centrum te Ermelo, kijk voor meer informatie op: www.ErmeloYH.com

Johnny B. Good (v. Glock’s Dream Boy) – © RolandHitze

Johnny B. Good (v. Glock’s Dream Boy) – © RolandHitze.nl

Johnny B. Good (v. Glock’s Dream Boy) – © RolandHitze.nl

Johnny B. Good (v. Glock’s Dream Boy) – © RolandHitze.nl

Joe (v. Blue Hors Zatchmo) – © RolandHitze.nl

Joe (v. Blue Hors Zatchmo) – © RolandHitze.nl

Joe (v. Blue Hors Zatchmo) – © RolandHitze.nl

Joe (v. Blue Hors Zatchmo) – © RolandHitze.nl

Indian Rock (v. Apache) – © RolandHitze.nl

Indian Rock (v. Apache) – © RolandHitze.nl

Indian Rock (v. Apache) – © RolandHitze.nl

Indian Rock (v. Apache) – © RolandHitze.nl

Jovian (v. Apache) & Indian Rock (v. Apache) – © RolandHitze.nl

Infinity (v. Apache) – © RolandHitze.nl

Infinity (v. Apache) – © RolandHitze.nl

Infinity (v. Apache) – © RolandHitze.nl

Infinity (v. Apache) – © RolandHitze.nl

By |2019-04-25T11:36:27+00:00april 25th, 2019|