Nieuws2018-07-24T18:44:18+00:00

KWPN HK: Le Formidable Kampioen!

Met in totaal zes 3-jarige hengsten was het voor onze stal een enorm drukke hengstenkeuring, het  hoogtepunt was absoluut de kampioenstitel voor Le Formidable. Deze zeer fraaie Bordeaux-zoon van Saskia Poel en Karel Gerrits maakte zijn favorietenrol helemaal waar.

KWPN HK: Apache Keur verklaard

Zojuist heeft Apache tijdens de KWPN Stallion Show 2019 het keurpredicaat in ontvangst genomen, de UB40 zoon die gefokt is bij A. van der Koppel uit Wadenoijen en in eigendom is van Ad Valk boekte zelf onder Emmelie al vele successen in de Internationale Grand Prix.

Overzicht KWPN Stallion Show 2019

Morgen gaat voor onze stal de KWPN Hengstenkeuring van start, en dit beloven drukke dagen te gaan worden. In totaal hebben wij zes hengsten klaargemaakt voor de Tweede Bezichtiging, daarnaast zal Emmelie ook een vijftal paarden onder het zadel presenteren. 

Nieuwe zadels voor Emmelie haar paarden

Sinds kort rijdt Emmelie haar paarden met Luc Childéric zadels, dit dankzij een mooie samenwerking met Drunens Ruiterhuis. De Luc Childéric zadels zijn kenmerkend voor kwaliteit, pasvorm en het subtiele design, waarbij de balans, contact en vrijheid van het paard centraal staan.

JA: Bijna 80% voor Apache in Kür op Muziek

Vanmiddag reed Emmelie de KWPN hengst Apache (UB40 x Krack C) in de FEI World Cup™ Grand Prix Kür op Muziek tijdens Jumping Amsterdam. In het zeer sterke deelnemersveld was er wederom een hele mooie achtste plaats, dit met een score van 79,675%.