Nieuws 2018-07-24T18:44:18+00:00

HC: Indian Rock derde met 86 punten

Afgelopen woensdag werd in Ermelo bij het KNHS Centrum de tweede wedstrijd verreden van de Anemone Horse Trucks Hengstencompetitie. Emmelie reed Indian Rock (v. Apache) in de klasse M en Jamaica (v. Desperado) in de klasse L.

100% score tijdens Eerste Bezichtiging KWPN

Afgelopen week was een drukke week voor onze stal, tijdens de Eerste Bezichtiging van het KWPN hebben wij  zes hengsten voorgesteld. En met een 100% score kon dit niet veel succesvoller, alle zes hebben een ticket bemachtigd voor de KWPN Hengstenkeuring in Den Bosch.

HC: Indian Rock tweede met 88 punten

Gisteren werd de eerste wedstrijd van de Anemone Horse Trucks Hengstencompetitie verreden bij Equestrian Centre de Peelbergen in het Limburgse Kronenberg. Emmelie reed Indian Rock (v. Apache) in de klasse M en Jamaica (v. Desperado) in de klasse L.

German Masters: Desperado naar 75% in kür

Afgelopen weekend reed Emmelie voor het eerst een Wereldbekerwedstrijd met de KWPN hengst Desperado. De Vivaldi-zoon liep vrijdag mee in de Internationale Grand Prix, en kwam een dag later aan de start in de Kür op Muziek tijdens Stuttgart German Masters.  

Succesvol weekend in Berkel-Enschot

Afgelopen weekend kwam Emmelie met een drietal paarden aan de start in Berkel-Enschot. RS2 Havanna (v. Vivaldi) debuteerde zaterdag in het ZZ-Zwaar, Joe (v. Blue Hors Zatchmo) en Jamaica (v. Desperado) liepen de laatste selectie van de Subli Cup.