Nieuws2018-07-24T18:44:18+00:00

Desperado drukt stempel op ONNK Selecties

De KWPN hengst Desperado (Vivaldi x Havidoff) loopt inmiddels zeer succesvol in de Internationale Grand Prix onder het zadel van Emmelie. Maar ook in de fokkerij heeft hij duidelijk zijn visitekaartje afgegeven, maar liefst elf zonen zijn goedgekeurd bij diverse stamboeken en veel nakomelingen doen het goed in de dressuursport. In jonge paardenrubrieken en competities staan ook nakomelingen van de getalanteerde zwarte hengst bovenaan.

Apache in topvorm tijdens FEI Wereldbeker Finale

Vorig weekend debuteerde Emmelie met de KWPN Hengst Apache in de FEI Wereldbeker Finale Dressuur tijdens de Gothenburg Horse Show. En dit was een zeer succesvol debuut, als beste Nederlandse combinatie was er een zevende en achtste plaats in een deelnemersveld met de absolute wereldtop. 

Indoor Brabant: Apache naar 73,89%

Gisteren kwam Emmelie aan de start in de FEI Dressage World Cup TM Grand Prix met de KWPN hengst Apache (v. UB40). Met een hele constante en fijn afgewerkte proef was er een mooie score van 73,89%, goed voor een zevende plaats. 

Apache en Desperado naar Indoor Brabant

Komende week zullen wij met de twee KWPN hengsten Apache (v. UB40) en Desperado (v. Vivaldi) deelnemen aan 'The Dutch Masters' - Indoor Brabant, deze wedstrijd zal worden verreden van 14 tot en met 17 maart in de Brabanthallen te 's-Hertogenbosch.

NK: Desperado naar vierde plaats met 70,29%

Gisteren reed Emmelie de KWPN hengst Desperado (Vivaldi x Havidoff) naar een vierde plaats tijdens het KNHS Indoorkampioenschap in de Zware Tour, dit met een score van 70,29%. Desperado liep een hele sterke proef, met continue een heel harmonieus en vriendelijk beeld.